Burhaniye'de Milli Eğitim Müdürü Bahadır Okul Müdürlerine İftar Verdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, okul müdürlerine iftar yemeği verdi. Çınaraltı Lokantasındaki yemeğe, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ve AKP İlçe Başkanı Onur Bedir’de katıldı.

Burhaniye'de Milli Eğitim Müdürü Bahadır Okul Müdürlerine İftar Verdi
Burhaniye’de geçtiğimiz Cuma günü okullar tatil olurken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, okul müdürlerini iftar yemeğinde buluşturdu. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Demirkıran Kılıç’ın da katıldığı iftar yemeğinde coşku yaşandı. Yemek sırasında öğretmen Hamdi Bakırlı’nun yaptığı yemek duası amin diyen okul müdürleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’a teşekkür etti. Katılımcılara teşekkür eden Müdür Güner Bahadır’da ” Öylesine güzel ve anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Kaymakamımız Hüseyin Öner, daha önceden belirli programı olduğu için katılamadı. Ancak, sizlere selamlarını iletmemi söyledi.

Yemeğimize katıldıkları için Belediye Başkanımız Necdet Uysal, Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ile Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Siz okul müdürlerimize teşekkür ediyorum. Tuttuğunuz oruçların kabul olmasını, yaptığınız duaların yeryüzünde yaşayan tüm mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Bu iftar programının Burhaniye milli eğitim camiasında birlik ve beraberliği perçinlemesini, büyük bir aile olmaya vesile olmasını dilerim” dedi.

Kaynak: İHA