İşadamı Binzet'in Adıyamanlı Öğrencilere Karne Hediyesi

İstanbul’da yaşayan Adıyamanlı İşadamı Aziz Levent Binzet tarafından gönderilen 265 çift ayakkabı Adıyaman Gönüllü Anneler Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere karne hediyesi olarak dağıtıldı.

İşadamı Binzet'in Adıyamanlı Öğrencilere Karne Hediyesi
Adıyamanlı İşadamı Aziz Levent Binzet tarafından Adıyaman Gönüllü Anneler Derneği’ne gönderilen 265 çift ayakkabı, Kimsesiz Çocuklar Sığınma Evi, Osmangazi, Zeynep Turgut Ortaöğretim Okulu, Merkez Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve kimsesiz çocuklara dağıtıldı.

Dağıtımda konuşan Adıyaman Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Nejla Bilgiç Özelçi,“İstanbul’da yaşayan ve tam bir Adıyaman sevdalısı olan iş adamı Aziz Levent Binzet, her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi, başarılı öğrencilerimize karne hediyesi olarak gönderdiği 265 çift ayakkabı derneğimiz aracılığı ile dağıtıldı. Bizler yıl içerisinde dernek olarak yapmış olduğumuz çeşitli etkinliklerle elde ettiğimiz gelirler ve hayırsever işadamı ve hemşerilerimizin bağışları ile ilimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, ailelerimize ve öğrencilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Derneğimize gönderilen ayakkabıları karne hediyesi olarak başarılı öğrencilerimize dağıtarak çocuklarımızı mutlu ettik. Dernek olarak daha çok öğrencimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ama imkanlarımız kısıtlı. Bu vesileyle öğrencilerimize ayakkabı yardımında bulunan İş adamımız Aziz Levent Binzet’e derneğimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Adıyamanlı İşadamı Aziz Levent Binzet ise, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve öğrencilerimize destek olabilmek hepimizin bir vefa borcudur. Tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi kutluyorum. Karne hediyesi olarak gönderdiğim ayakkabıların Adıyaman Gönüllü Anneler Derneği tarafından ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilerimize sevgili Başkanım Nejla Bilgiç Özelçi tarafından ulaştırılması beni çok mutlu etti. Yaşadığım ve özlemini çektiğim memleketime gücüm yettiğince faydalı olabilmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Kaynak: İHA