Forum Mersin'de Atıf Yılmaz Film Festivali Heyecanı

İçel’de bu yıl 5.’si düzenlenecek olan Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali’nde, filmler kurmaca, canlandırma/animasyon ve belgesel olmak üzere 3 kategoride yarışacak.

Forum İçel Alış Veriş Merkezi tarafından Türk sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz anısına düzenlenen ve bu yıl Oberhausen Kısa Film Festivali ortaklığıyla, 23-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 5. Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali’nde, tema sınırlaması olmaksızın ’kurmaca’, ’belgesel’ ve ’canlandırma/animasyon’ türünde filmler yarışacak. Gala gecesinde ise her kategoriden bir eser sahibi, birincilik ödülü olan 7’biner TL’nin sahibi olacak.

Finale kalan filmler arasında yapılacak elemede ayrıca, Forum İçel Özel Ödülü olan 3 bin TL, Sinema Yazarları Özel Ödülü olan 3 bin TL ve Jüri Özel Ödülü olan 3 bin TL’nin sahibi olacak. Amatör ve profesyonel olarak sinema ile ilgilenen herkese açık olan yarışmaya katılmak isteyenlerin, Forum İçel AVM Danışma Ofisi’ne, 2 Mayıs Pazartesi günü saat 18:00’a kadar elden veya posta/kargo yolu ile ulaştırmaları gerektiği belirtildi.
Kaynak: İHA