Emekli Evlerinde Emekliler Bilgilendirildi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, emeklileri bilgilendirmek ve sorunlarını dinlemek için hazırlanan “Emeklilerin Beklentisi ve Sorunları” paneline katıldı.

Emekli Evlerinde Emekliler Bilgilendirildi
CHP Çukurova İlçe Kadın Kolları ile Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi tarafından organize edilen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sayın Genel Başkanımızın da her zaman ifade ettiği gibi emekliler biraraya gelse, parti kurabilecek sayıdalar. Tabi siz yine de parti kurmayın. Sizleri, hakkınızı savunan ve sizleri her zaman kucaklayacak CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum. Emeklilerin ve ülkenin sorununu çözecek tek parti CHP’dir” diye konuştu.

CHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel de, emekli evleri projesiyle, emekli vatandaşların rahat edebileceği birbirleri ile kaynaşabileceği sosyal bir ortam oluşturulduğunu, böyle bir ortamı sağlayan Başkan Soner Çetin’e de teşekkür ettiğini söyledi.



Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi İyiyürek ise emeklilere sağladıkları hakları anlatarak, emeklileri bir çatı altında toplanmaya davet etti.

Toplantı sonunda konuşan Başkan Çetin, “Emekli Dinlenme Evleri, emeklilerimizi buluşturmanın yanı sıra, emeklilerimizle de emekli derneğini buluşturan bir yer haline geldi. Emeklilerimizi bilgilendirecek olan bu toplantılarımız, her hafta bir emekli dinlenme evimizde devam edecek” dedi.

Toplantıya katılan emekliler ise kendilerine sağladığı bu ortam için Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA