'Ülker Çocuk Sineması Şenliği'

Ülker'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna geleneksel hale getirdiği 'Ülker Çocuk Sineması Şenliği'nde çok sayıda çocuk sinema ile buluştu.

Ülker'in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna geleneksel hale getirdiği 'Ülker Çocuk Sineması Şenliği' kapsamında çocuklar sinema ile buluştu.

Çankırı'daki bir AVM'deki sinemada yapılan şenlikte, çocuklar 'Madagaskar Penguenleri' animasyon filmini izleme şansını elde etti.

Sinemanın sahibi Hakan Dereli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 500 çocuğun 'Ülker Çocuk Sineması Şenliği' kapsamında sinema keyfi yaşadığını kaydetti.

Kampanyanın amacının çocukları mutlu etmek olduğunu ifade eden Dereli, 'Ülker'le yapmış olduğumuz bu kampanya sinema şenliği adı altında bugün geçerli olan bir kampanya. Ülker'in sponsorluğunda bugün için çok sayıda çocuğumuza film izlettirmeyi hedefliyoruz. Talep çok fazla ama insanları mağdur etmemeye çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yapılan bu etkinlik için Ülker'e teşekkür ederiz.' diye konuştu.

Filmi izlemeye gelen Kader Aydın da (12) Çankırı İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenci olduğunu ifade etti.

Filmi izleyecek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Aydın, şenliği Çankırı'ya getirdikleri için Ülker'e teşekkür ettii

Kaynak: AA