Evciler Belediye Başkanı Özer Çalışmalarını Değerlendirdi

Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, 'Tamamlanan projelerin yanı sıra çalışması süren projelerde bulunmaktadır. Bunlar alt yapı çalışmaları olarak 57 kilometre içme suyu şebeke hattı proje aşamasına getirilmiş olup 2016-2017 yılları arasında ihale edilerek tamamlanacaktır.' dedi.

Özer, makamında gazetecilere göreve geldiği günden bugüne kadar geçen süreyi değerlendirdi.

Gerçekleştirilen projeler ile yağmur suyu hattı 3 mahallede olmak üzere 1,5 kilometre uzunluğunda yapıldığını, belediyeye ait araç filosunun yenilenerek araç filosuna 4 minibüs ve 4 kamyon kazandırıldığını belirten Özer, Evciler ilçe mezarlığının duvarları mezarlık içindeki yürüyüş yolları ve çeşmelerinin de yenilendiğini söyledi.

İlçede mevcut bulunan parkların bakımı yapılarak atıl durumdaki alanlara yeni parklar eklendiğini ifade eden Özer, 'İçerisinde yürüyüş ve bisiklet yolu bulunan 4 bin 800 metrekarelik tören alanını da vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.' dedi.

İlçe merkezine 3 bilbord ve otobüs durağı yapıldığını dile getiren Özer, şöyle konuştu:

'Merkez muhtelif cadde ve sokaklarında 16 bin metrekarelik alanda beton parke taşı ve bin 800 metre bordür taşı döşeme işi yapılmıştır. Bu aşamada bin tondan fazla altyapı malzemesi kullanıldı. Vatandaşlarımızın kırsal mahallelerde ruhsatlı imarlı yerlerde yaşamaları için projeler hazırlandı. Spor aktiviteleri için ilçe stadyumu çimlendirerek gençlerimizin sportif faaliyetlerine ortam sağlanmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda ilçemizde bulunan yeşil alan 2 yılda 6 bin metrekare artmıştır. İlçemize yatırımcı yeni sanayiciler kazandırıldı. İlçemizin güvenliğine katkı sağlaması amacıyla canlı yayın kamera sistemleri kurulmuştur. İşçilerin sosyal haklarında iyileştirmeler yapılarak işçilerin memnuniyeti sağlanmıştır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim öğretim görebilmeleri için okullarımızın bütün eksiklikleri giderilmektedir. İlçemizdeki bütün camilerin ihtiyaçları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Tamamlanan projelerin yanı sıra çalışması süren projelerde bulunmaktadır. Bunlar alt yapı çalışmaları olarak 57 kilometre içme suyu şebeke hattı proje aşamasına getirilmiş olup 2016-2017 yılları arasında ihale edilerek tamamlanacaktır.'

Çalışmaları gece gündüz demeden sürdüreceklerini kaydeden Özer, 'İlçe halkının desteğiyle daha güzel projeleri Evcilere kazandırmak istiyoruz.' dedi.

Kaynak: AA