Melih Gökçek: Şerefsiz kim Türkiye karar versin

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, canlı yayında eli kanlı terör örgütleriyle ve onun siyasi uzantısı HDP'yle olan ilişkilerini belgelerle ortaya koydu.

Melih Gökçek: Şerefsiz kim Türkiye karar versin
Melih Gökçek: Şerefsiz kim Türkiye karar versin
Beyaz Tv'de Gündem Özel programında Latif Şimşek'in sorularını yanıtlayan Melih Gökçek, CHP'nin terör örgütleriyle olan ilişkilerini masaya yatırdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'CHP'yi terör örgütleriyle irtibatlandıranlar alçaklardır ve şerefsizlerdir.' sözlerine belgelerle yanıt veren Gökçek 'Asıl şerefsiz kimdir? Türkiye karar versin' ifadelerini kullandı.

PKK'LILARI PARTİYE ALIYOR

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Gamze Akkuş İlgezdi gibi milletvekillerin PKK'lı teröristlerin cenazelerinde gözyaşı döktüğü görüntüleri gösteren Gökçek ' Kılıçdaroğlu PKK'lı olduğu bilinen kişileri partiye aldığını itiraf ediyor ve onları da baş tacı ediyor. Gel şimdi sen bunu söyleyebilirsen söyle. İrtibatları var mı yok mu?' dedi.

ŞEREFSİZ KİM TÜRKİYE KARAR VERSİN?


CHP'nin terör örgütleriyle ilişkilerini belgeleriyle açıklayan Gökçek Kılıçdaroğlu'nun sözlerine atıfta bulunarak ' Kamuoyu karar versin. Ne diyordu Kılıçdaroğlu? 'CHP'yi terör örgütleriyle irtibatlandıranlar alçaklardır ve şerefsizlerdir.' diyordu. Ben bu sözleri üstüme alındım. Ben de diyorum ki, ben bu belgeleri ortaya koydum. Ortaya konuşuyorum. Ben şerefli bir adam olduğumu bu belgelerle ispat ettim. Şimdi şerefsiz kimdir, Türkiye karar versin.' diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta yapılan grup toplantısında "CHP'yi terör örgütleriyle irtibatlandıranlar alçaktır, şerefsizdir" ifadelerini kullanmıştı. 

BEYAZ GAZETE