TEB'de İhtiyaç Kredisi Faizi Yüzde 1,20'Ye Düştü

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ihtiyaç kredisi için bahar dönemine özel başlattığı kampanya ile faizlerini yüzde 1,20’ye düşürdü.

TEB açıklamasına göre, banka, mart ve nisan ayı için geçerli özel bahar kampanyası ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için kredi faiz oranını yüzde 1,20’ye düşürdü.

Kampanya kapsamında TEB, 3 bin liraya kadar ihtiyaç kredisini 12 ay vade ile yüzde 1,20’ye indirirken, tutar sınırlaması olmaksızın 3 aya kadar öteleme fırsatı ile ihtiyaç kredisini ise yüzde 1,35 faiz oranı ile sunuyor.

Açıklamada verilen bilgilere göre, TEB, faiz oranı ve sunduğu imkanlar ile ihtiyaç kredisinde en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri oldu.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi kampanya ile ilgili değerlendirmesinde, 'Bahar kampanyamız kapsamında tüm müşterilerimize cazip faiz oranları ile ihtiyaçlarına uygun kredi fırsatları sunuyoruz. Mart ve nisan aylarında geçerli olacak kampanyamız kapsamında iki farklı fiyatlama seçeneğimiz bulunuyor. En uygun fiyatlama veren bankalardan biri olarak, 3 bin liraya kadar yüzde 1,20 faiz oranı ve 12 ay vade seçeneği ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunarken, 3 ay öteleme fırsatı ile de tutar sınırı olmadan yüzde 1,35 faiz oranlı ihtiyaç kredisi sağlıyoruz' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA