Kaybettiği Annesi İçin Şarkı Yaptı

Sanatçı Şinası Can, genç yaşta kaybettiği annesi için şarkı yaptı.

Kaybettiği Annesi İçin Şarkı Yaptı
Sanatçı Şinasi Can, genç yaşta kaybettiği annesi için şarkı yazıp besteledi. Annesi için yazıp bestelediği ’Dön Gel Anam’ şarkısında duyduğu özlemi notalara döken sanatçı, yeni çıkardığı albümüne de bu şarkının ismini verdi. Aranjörlüğünü Sururi Önal’ın yaptığı albümde tüm şarkıların söz ve müzikleri Can’a ait. Sanatçı yeni albümünün ilk klibini ise ’Şıp Dedi Damladı ve Anam’ şarkısına çekti.

Şinasi Can Kimdir?

01 ocak 1977 tarihinde Sivas Akıncılar’da doğan Şinasi Can’ın baba adı Mürteza olup annesinin adı Nazlı Can’dır. İlk ve orta düzeyde eğitimini Sivas Akıncılar’da tamamlayan Şinasi Can, 1996 tarihinde İstanbul’a Kadıköy Halk Eğitim merkezinde okumak için gelmiştir ve iki yıla yakın burada müzik eğitimi almıştır. İstanbul’da bulunduğu süre içerisinde çeşitli mekanlarda konser veren ve solistlik yapan Şinasi Can, TRT Sanatçısı Ali Gürlü ve Erdal Erzincan müzik merkezinde bağlama ve nota dersi almıştır. İlk albümü “Sivas’lım Elmalı” yar olan Can, O dönem En İyi Çıkış Yapan Şarkısı “şıp şıp edelim” olmuştur.

Şuan evli 2 çocuk babası olan Can, dört yıla aşkın bir süredir belirli tv programlarına devam edip bestelerini sürmektedir.
Kaynak: İHA