Olay Yerinden Kaçtılar Ama Polisten Kaçamadılar

İçel'de 3 ayrı ölümlü trafik kazasında, olay yerinden kaçan sürücüler, MOBESE görüntüleri, kaza yerinde düşen araçların far ve tampon parçalarından yola çıkan polisin titiz çalışması sonucu yakalandı Mahkemeye sevk edilen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

İçel'de ölümlü 3 ayrı trafik kazasını araştıran polis ekipleri, far ve tampon parçaları ile MOBESE görüntülerinden yola çıkarak, olay yerinden kaçan 3 sürücüyü yakaladı.

İçel İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 Ocak, 26 Kasım ve 5 Aralık 2015 tarihlerinde meydana gelen ölümlü trafik kazalarının faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

İlk olarak 2 Ocak'ta D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen ve M.T. ile Y.T'nin ölümüne sebep olan aracı araştıran ekipler, MOBESE ve iş yerlerine ait güvenlik kameralarını inceledi.

Kazaya neden olan beyaz renkli aracı, Tarsus ilçesinde üzeri örtülü bir şekilde park halinde bulan ekipler, araç sürücüsü R.D'yi gözaltına aldı. R.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yalınayak Mahallesi Turgut Özal Bulvarıyla 144. Cadde'nin kesiştiği yerde 26 Kasım'da yabancı uyruklu H.M'ye çarparak ölümüne neden olan tırın sürücüsünü araştıran ekipler, kamera görüntülerinde olayı T.S'nin gerçekleştirdiğini belirledi. Ekiplerin çalışmaları sonucu gözaltına alınan T.S, hakkında soruşturma başlatıldı.

Yine 5 Aralık'ta Akbelen Bulvarı 84121 sokak üzerinde bir aracın çarpması sonucu M.N.Ç'nin hayatını kaybetmesi olayını araştıran ekipler, olay yerinden elde edilen far ve tampon parçalarından, kazaya karışan aracın markasını belirledi.

Plaka Tanıma Sistemi üzerinde yapılan detaylı incelemede, kazayı yapan kişinin E.K. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan E.K, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Kaynak: AA