AK Parti Yerel Yönetimler 3. Bölge İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı

Kastamonu Belediye Başkanı Babaş: 'Kastamonu önemli kazanımlar elde etti'.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentte düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler 3. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda kentin önemli kazanımlar elde ettiğini belirtti.

Babaş, yaptığı yazılı açıklamada, 3 gün süren toplantıda Kastamonu'nun tanıtımını en iyi şekilde yaptıklarını, ilin ihtiyaçlarıyla ilgili gerekli görüşmeleri gerçekleştirme fırsatı bulduklarını bildirdi.

Kastamonu'nun 12 ay turizm yapılabilecek bir şehir olduğunu, tüm yöneticilere anlattıklarını dile getiren Babaş, şunları kaydetti:

'Memleketimiz için yaptığımız projeleri tüm misafirlerimize anlatma fırsatı bulduk. Başbakan Yardımcımız, hemşehrimiz Sayın Numan Kurtulmuş ile ilimizin önemli konularıyla ilgili uzun soluklu görüşme fırsatı bulduk. Kendisi bizlerin her zaman destekçisi olacağını belirtti. Dedesinin Kastamonulu olmasından ötürü kendisinin de kentle özel bir bağı olduğunu açıklayan Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş, ilimizle ilgili her konunun takipçisi olacağını ifade ederek bizleri mutlu etti. 3 gün süren toplantılar sonunda Kastamonu önemli kazanımlar elde etti.'
Kaynak: AA