Kartal Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde 2009 yılından beri her ayın ilk haftası düzenlenen muhtarlar toplantısının 92’incisi gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Kartal Belediyesi Aralık ayı muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Ekolojik Pazar Alanı’nda yapılan toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Nuran Keriş, Dr. Turgut Mermertaş, Kartal Kent Konseyi Başkanı Demet Songurtekin ve Kartallı muhtarlar katıldı.

“2017, bazı projelerimizin açılış yılı olacak”

Toplantıda, muhtarlar tek tek söz alarak yaşadıkları mahalle ile ilgili sorunları Başkan Altınok Öz’e aktardı. Muhtarların konuşmalarını dinleyen Başkan Altınok Öz her mahallede özenle çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Başkan Altınok Öz, yaptığı konuşmada, “2016 yılındaki çalışmalarımız Kartal’ın gelişimi açısından çok önemliydi. Bizim için her anlamda güzel bir yıldı. 2017’ye girmeye hazırlandığımız bu günlerde Kartallı vatandaşlarımızla uyum içinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. 2017, üzerinde çalıştığımız bazı projelerin açılış yılı olacak” diye konuştu.

Başkan Altınok Öz, ayrıca muhtarların aktardığı sorunların çözümü için en kısa zamanda çalışma başlatacaklarını belirtti.

Toplantının sonunda Başkan Altınok Öz, ilçe muhtarlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA