Tekirdağ'da 2. Muhtarlar Buluşma Toplantısı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün genelgesi gereğince, Vali Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan Muhtarlarla Buluşma toplantılarının ikincisi, Çorlu ilçesindeki mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Tekirdağ'da 2. Muhtarlar Buluşma Toplantısı
Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti. Vali Ceylan, “Çorlu ilçemizin ve mahallelerimizin sorunlarını, vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini tespit edebilmeyi ve çözüme kavuşturabilme yolunda neler yapılabilir sorusunu cevaplamayı amaçlıyoruz. Sizlerin de katılımlarıyla inşallah verimli bir çalışma olacağına inanıyorum” dedi.

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından muhtarlar söz alarak, mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini dile getirdiler.

Toplantıya Vali Ceylan’ın yanı sıra, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İrfan Bay ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: İHA