Belediye Başkanı Mete Memiş'in Taziye Mesajı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Memiş şunları ifade etti; “Henüz İstanbul Beşiktaş’ta yapılan hain saldırıda şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımızın acısı çok tazeyken Kayseri’de çarşı iznine çıkan Mehmetçiklerimizi taşıyan otobüse bombalı araçla yapılan kalleş saldırıda ilk gelen haberlere göre çok sayıda şehit ve yaralımız bulunmaktadır.

Şunu ifade etmek istiyorum ki, Kayseri’de yapılan hain saldırıyla bu aziz milleti yıldırmaya çalışan şeref yoksunlarına gereken cevabı milletçe vereceğiz. Dağlarda, hendeklerde güvenlik güçlerimizin karşına bile çıkamayanlar böyle alçak ve kalleş saldırılarla bir yerlere varabileceklerini sanıyorlar. Biz bu alçak saldırılara karşı şeref yoksunu terör örgütü ve maşalığını yaptığı şer odaklarına haykırıyoruz ki, sizin gibi paçavradan adamlara, kanı bozuklara, eli kanlı şerefsizlere bu ülkeyi böldürmeyiz, bu al bayrağı indirtmeyiz.

Bir kez daha Kayseri’de şahadet şerbetini içen askerlerimizin nezdinde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum Rabbim mekânlarını cennet eylesin, makamlarını Peygamber Efendimize komşu eylesin. Yaralı güvenlik güçlerimize ise Yüce Rabbimden acil şifalar vermesini niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun.”
Kaynak: İHA