Hakimiyet Gazetesi Kuruluş Yıldönümünde Birlik Mesajı Verdi

Elazığ’ın yerel gazetelerinden Hakimiyet, kuruluşunun 7. yıldönümünde kentteki medya çalışanlarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Hakimiyet Gazetesi Kuruluş Yıldönümünde Birlik Mesajı Verdi
Elazığ’da 15 Aralık 2010 yılında kurulun Hakimiyet gazetesi 6 yılı geride bırakarak 7. yaşına girdi. Gazetenin kuruluş yıldönümü nedeniyle kentteki medya çalışanları davet edildiği bir program düzenlendi.

Kültür Park Mamuratül Aziz Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak, Basın İlan Kurumu (BİK) Elazığ Şube Müdürü Abid Vanlı, Elazığ Eski Belediye Başkanı, Gazeteci- Yazar Şükür Kacar, Türkiye Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Elazığ şube Başkanı Mustafa Doğan, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Mehmet Topal ve kentteki medya çalışanları katıldı.

Hakimiyet gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Toprak, “Bu zamanda basın, Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da en çok ihtiyacı olan şey birlik ve beraberliktir. Hakimiyet Gazetesi olarak basının birlik ve beraberliği için elimizden geleni yapacağız. Elazığ’ın basın anlamında ciddi anlamda birlik ve beraberliğe ihtiyacı var" dedi.

Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Erkan Bay, kendilerine özgü güçlü bir şekilde kente faydalı olmak için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.



Cemiyet başkanları ve BİK Müdürü Vanlı da gazetenin yeni yaşını kutladı. Programda, gazete imtiyaz sahibi Ahmet Toprak tarafından eski Elazığ Belediye Başkanı ve Gazeteci-Yazar Şükür Kacar’a plaket verildi.

Kaynak: İHA