Didim Protokolünden Şehit Yakınları Ve Gazilere Ziyaret

Didim Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında ilçe protokolü, İstanbul Beşiktaş’ta çevik kuvvet polislerine yönelik hain saldırıda yaralanan ve Didim’de yaşayan ailesinin yanına gelen polis memuru Murat Oğuz ile Siirt’te şehit olan Özel Harekat Polisi Yalçın Yamaner’in annesi Nazan Zaman’ı ziyaret etti.

Didim Protokolünden Şehit Yakınları Ve Gazilere Ziyaret
Didim Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında ilçe protokolü şehit aileleri ve yaralı emniyet güçlerine moral ve destek ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Yönden başkanlığında ziyaretlere Didim Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, ile Sahil Güvenlik Komutanı Erkan Özbek atıldı.

Kaymakam İskender Yönden, beraberindeki heyetle birlikte, geçen yıl Siirt’te şehit düşen Özel Harekat Polisi Yalçın Yamaner’in Didim’de yaşayan annesi Nazan Zaman’ı evinde ziyaret edip yanlarında oldukları mesajını verdi.

Kaymakam Yönden ve beraberindekiler, daha sonra İstanbul Beşiktaş’ta çevik kuvvet polislerine yönelik hain bombalı saldırıda yaralanan ve Didim’de yaşayan ailesinin yanına gelen polis memuru Murat Oğuz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Kaynak: İHA