Kartepe Belediyesi Billboard Afiş Basımı Ve Montajı İçin İhale Açtı

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, billboard afiş basımı ve montajı için hizmet alımı işi ile ilgili ihale açtı.

Kartepe Belediyesi Billboard Afiş Basımı Ve Montajı İçin İhale Açtı
Kartepe Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce talep edilen, “Billboard Afiş Basımı ve Montajı Hizmet Alım İşi” için gerçekleşecek ihale, 16 Kasım 2016 Çarşamba Günü saat 10.00’da açık ihale usulü ile ihale yapılacak.

Belediye toplantı salonunda yapılacak ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhaleye ilişkin dokümanlar belediyenin internet adresinden görülebilir ve 50 TL karşılığı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad.No.12 Kat:4 Kartepe/Kocaeli adresinden temin edilebilir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye https://ekap.kik.gov.tr adresinden Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği belirtilirken, ihalenin belediyenin www.kartepe.bel.tr internet adresi ve www.facebook.com/kartepebelediye sosyal medya adresi üzerinden canlı yayınlanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA