AK Parti Milletvekili Enç'ten Gözaltılar Değerlendirmesi Açıklaması

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, HDP’li Milletvekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili, “Gözaltıların sebebi, terör propagandası yaptığı ve teröre yardım ve yataklık yaptığı içindir. Gözaltılar siyasi değil adli vakadır” dedi.

AK Parti Milletvekili Enç'ten Gözaltılar Değerlendirmesi Açıklaması
AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Serikli Muhtarlarla biraraya geldi.

Bugün Diyarbakır’da meydana gelen patlama ve HDP’li Milletvekillerinin gözaltına alınması hakkında konuşan Enç, “Gözaltıların sebebi, terör propagandası yaptığı ve teröre yardım ve yataklık yaptığı içindir. Gözaltılar siyasi değil adli vakadır. Adaletin verdiği bir karar. Gözaltıların ardından bir takım provakatif eylemler olabilir. Bunlara da lütfen dikkat edin. Biz vatanın bütünlüğünden yanayız. Bunu hep söyledik, söylüyoruz da. Ama kim bu ülkenin karşısındaysa, kim vatan hainliği yapıyorsa, cezasının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. İnşallah şehit sayısı artmaz” diye konuştu.

Enç, basına kapalı olarak devam eden toplantıya bazı kurum müdürleri de hazır bulunurken muhtarların sorunlarını dinleyip, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.
Kaynak: İHA