Mahalleliden Silifke Belediye Başkanı Turgut'a Teşekküri

Silifke’nin Çatak Mahalle Muhtarı Halil Ateş ve beraberindeki mahalle sakinleri, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, hizmetlerin devamını istediler.

Mahalleliden Silifke Belediye Başkanı Turgut'a Teşekküri
Silifke Belediyesi tarafından Çatak Mahallesi’nde tamamlanan yol genişletme, çevre düzenleme, istinat duvarı ve mahalle arası yolların yapım çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdir edildi. Mahalleyi ziyaret ederek yapılan çalışmaları ve eksiklikleri yerinde tespit eden Başkan Turgut, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Muhtar Halil Ateş ve beraberindeki mahalle sakinleri, Turgut’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kendisinin hizmet gönüllüsü bir yapıya sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Turgut, “Bizler bu göreve zaten hizmet etmek için geldik. Şehrimizin ve mahallelerimizin her neresine kim bir çivi çakarsa Allah ondan razı olsun. Bizleri mutlu eden tek şey, ne kadar fazla hizmet yapabiliyorsak işte biz o kadar çok mutlu oluyoruz. Biz burada yaptığımız çalışmalarla sadece mahallemizin değil burada yaşayan vatandaşlarımızın da hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Arazi yollarımızın yapılması, mahalle yollarımızın genişletilmesi, yolların parke ve asfalt yapılması, yeni parklar ve çevre düzenlemeler yapılması gibi bütün hizmetlerimiz burada yaşayan vatandaşlarımız içindir. Ben kendim de bir şoför çocuğuyum. Zor koşullarda büyüdük. Varlığı da gördük yokluğu da. Bütün bu zorlukları en iyi şekilde biliyorum. Şahsıma verdiğiniz bu plaketten dolayı teşekkür ederken bu plaketi kurumum ve mahallelere hizmet getiren personellerim adına alıyorum. Çünkü bu hizmetlerde ve bu çalışmalarda onların emeği ve katkısı daha büyük. Bu ince davranışınızdan dolayı muhtarımız ve sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle Muhtarı Halil Ateş ise, “Başkanımız mahallemizin birçok eksiğini tamamladı. Arazi yollarımız başta olmak üzere, mahallemizin çevre düzenlemesi, yol bakım ve yama çalışmaları sorunsuz bir şekilde çözüme kavuşturuldu. Elbette ihtiyaçlarımız bitmiyor. Daha birçok eksiğimiz mevcut. Fakat şahsım ve mahalle sakinlerimiz inanıyoruz ki, başkanımız bu eksiklikleri de kısa sürede tamamlayacaktır. İmkanları ölçüsünde birçok hizmeti gerçekleştirdi. Kendisinden Allah razı olsun diyor, hizmetlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

(MŞN-HSK-Y)
Kaynak: İHA