Kırklareli'ndeki Yangın

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde dün akşam bir apartmanda çıkan yangında beşinci katta mahsur kalan ve paniğe kapılarak, önce 10 yaşındaki oğlunu kurtarmak için balkondan aşağıda bekleyenlere atan sonra kendi atlayan anne tedavi gördüğü Lüleburgaz Devlet Hastanesinden, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Çalıçeşme Sokak'taki bir apartmanın ikinci katındaki dairede dün akşam henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında Zeycan Çavuşoğlu (39) ve oğlu Burak (10) beşinci kattaki evlerinde mahsur kaldı.

Balkondan, aşağıda bulunanlara çocuğunu aşağı bırakacağı, tutmaları yönünde yardım isteyen Zeycan Çavuşoğlu, oğlu Burak'ı aşağı bırakmasının ardından kendisi de atladı.

Vatandaşlar tarafından tutulmaya çalışılan ve düşüş hızının azalmasıyla kurtulan çocuk ile yaralanan annesi, ambulansla hastaneye götürüldü.

Lüleburgaz Devlet Hastanesinde tedavi altında tutulan anne Çavuşoğlu, bugün Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Çavuşoğlu'nun vücudunda çok sayıda kırık olduğu ve yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Burak Çavuşoğlu ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Kaynak: AA