'Naturel Beden Zihin Ve Ruh Sağlığı Festivali'

Doğal ve sağlıklı yaşam tutkunları için düzenlenen festival, 27 Kasım'a kadar Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi'nde ziyaret edilebilecek.

Doğal ve sağlıklı yaşam tutkunları için düzenlenen 'Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali', Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi'nde kapılarını açtı.

Bu yıl 35.'si düzenlenen, doğal ve sağlıklı yaşam tutkunlarını bir araya getiren ve alanındaki ilk ve tek organizasyon olduğu belirtilen festival, insan sağlığını beden-zihin-ruh bütünlüğü ile ele alarak bunu uzmanlar kanalıyla anlaşılır bir şekilde işlemeyi amaçlıyor.

Festivalin açılışında 'Sağlıklı Yaşam Savaşçısı Olmak' başlıklı bir sunum yapan şaman Durek Verrett, insanın fiziksel olarak her şeyi yapabileceğini ama esas olanın ruhla yapıldığını söyledi.

Negatif enerjinin insan üzerindeki etkilerini anlatan Verrett, 'Kızmayacaksınız, sevgiden yana olacaksınız.' dedi.

Kentlerin çarpık yapılaşmasının insanlar üzerindeki etkilerine de değinen Verrett, bedenin enerjisini doğru kullanabilmek için insanların her gün kendilerine neşe ve sevgiyle doldurmaları gerektiğini kaydetti.

- Festival pazar gününe kadar devam edecek

Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi'nde 27 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek festivalde, doğal yaşama ilişkin konferanslar, workshoplar, müzik ve sanat etkinlikleri, imza günleri ve sergilerin yanı sıra, günlük yaşama yansıyan doğal ürün ve hizmetlerin stantları yer alıyor.

Festivalde, yerli ve yabancı uzmanlar; ütopya, GAPS sendromu, alkali beslenme, tasavvuf, astroloji, holistik tıp, tai chi, doğa koruma, homeopati, biofoton teknolojisi, dorn metodu, emotrans, içgüdüsel resim atölyesi, hipnoterapi, spor, sağlıkla uzun yaşamak, çiçek terapisi, meditasyon, regresyon terapisi gibi çeşitli konularda seminer ve workshoplar gerçekleştirecek.
Kaynak: AA