Başkan Tutal'dan Ankara Ziyaretleri

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’da bakanlık ve genel müdürlükler düzeyinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Başkan Tutal'dan Ankara Ziyaretleri
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kültür Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü STK ve İlişkiler Daire Başkanı Osman Çetiner, Kültür ve Turizm Bak. Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kültür Merkezleri Daire Başkanı Çağdaş Şener’i makamında ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Tüfekci ve Genel Müdürleri ziyaret eden Başkan Tutal, Seydişehir’e yapılması planlanan yatırımlar ve projeler ile ilgili taleplerini aktardı. Başkan Tutal, Bakan Yardımcısı Tüfekci’yle yatırımlar ve projeler noktasında görüş alış verişinde bulunuldu.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Seydişehir’e yapılması istenilen yatırımlar ve projelerin takipçisi olacağını kaydetti.

Kaynak: İHA