Minik Öğrenciler Yaşanabilir Bir Dünya İçin Fidan Dikti

Beyoğlu İhsan Şerif İlkokulu öğrencileri ’Okullarda Orman Programı’ kapsamında fidan dikme etkinliğine katıldı. Beyoğlu Belediyesinin de destek verdiği etkinlikle Çatalca-Karaağaç mevkisinde 180 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Minik Öğrenciler Yaşanabilir Bir Dünya İçin Fidan Dikti
Beyoğlu İhsan Şerif İlkokulu, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından yürütülen ‘Okullarda Orman Programı’na katılarak örnek bir projeye imza attı. Proje kapsamında okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri, proje öğretmen komitesi ve proje öğrenci timinden oluşan kalabalık bir grup, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kent Ormanları ve Su Havzaları Şefliğinin Çatalca-Karaağaç mevkisinde ayarladığı araziye fidan dikti. Beyoğlu Belediyesinin de destek verdiği etkinlikle 180 adet fidan toprakla buluşturuldu.

"Başkanımız verdiği sözü tutarak bizleri mutlu etmiştir"

İhsan Şerif İlkokulu Müdürü Mustafa Yaşar, Beyoğlu Belediyesinin kendilerine verdiği destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Projenin etkinlik alanına ulaşımımızı sağlayan araçları temin eden Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah Demircan’a minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Okul buluşmaları kapsamında okulumuza teşrif eden sayın başkanımız verdiği sözü tutarak bizleri mutlu etmiştir" dedi.

Yaşar, ağaç dikme etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’a da teşekkür etti.
Kaynak: İHA