Dr. Pınar Temir 11 Yıllık Bebek Özlemine Çare Oldu

Aydın Özel Medinova Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Pınar Temir, 11 yıldır bebek sahibi olamayan çiftin özlemine çare oldu.

Dr. Pınar Temir 11 Yıllık Bebek Özlemine Çare Oldu
Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan 11 yıllık evli çift, çocuk sahibi olabilmek için defalarca aşılama ve tüp bebek tedavisine başvurdu. Tüm çabalarına rağmen çocuk sahibi olamayan çift, son olarak 2015 yılı Ağustos ayında Özel Medinova Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Pınar Temir’e müracaat etti. Op. Dr. Pınar Temir’in kontrolünde tedavilerine devam eden ve kısa sürede sonuç alan çiftin bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Uzun ve zorlu tedavi süreçlerinin ardından çocuk hasretleri sona eren çift, büyük bir mutluluk yaşadı.

11 yıldır bebek özlemi çeken hastasının hayaline kavuşmuş olması nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Pınar Temir, “Çiftçimiz bize müracaat ettiklerinde daha önce 6 kez aşılama ve 4 kez de tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olmaya çalışmışlardı. Yaptığımız tahlil ve muayene sonucu özel bir tedavi süreci belirledik. Medical Park İzmir Hastanesi’nden Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık ve ekibiyle birlikte yürüttüğümüz koordineli tedavi aşamalarından kısa sürede sonuç aldık. Çiftimiz sonunda bebeklerini kucaklarına alarak çocuk hasretlerini sona erdirdi. Onların bu mutluluğu yaşamasına yardımcı olduğumuz için bizler de sevinçliyiz” diye konuştu.

11 yıl sonra dünyaya gelen oğullarıyla büyük bir mutluluk yaşayan çift de, evlat özlemlerini sona erdiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Pınar Temir ile ekibine teşekkür etti.
Kaynak: İHA