Yeni Atanan Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Resmi Gazete'de yayımlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür yardımcılığına getirilen Servet Yılmaz'ın yerine atanan Doğan İnci, görevine başladı.

İnci, Kahramanmaraş Valiliği bitişiğindeki İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve birim amirleri tarafından törenle karşılandı.

Yapılan çiçek takdiminin ardından tören mangasını selamlayan İnci, törene katılan personeliyle tokalaşarak tek tek tanıştı.

İnci, Emniyet Müdür Yardımcılarıyla görüşmesinin ardından görevine başladı.

Gazetecilerin 'Hayırlı olsun' temennisinin ardından İnci, İl Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Kahramanmaraş'a atandığını belirtti.

'Büyüklerimiz bizleri buraya layık gördü geldik' ifadelerini kullanan İnci, Erzincan'da 3 yıllık bir görev süresi olduğunu belirterek, 'Burada da Servet müdürümüzün yaptığı çalışmaların devamını getireceğiz. Burada güzel çalışmaları oldu. Onları takip ettik biliyoruz. Bizlerde aynı şekilde yapılan çalışmaların devamını sağlamak, huzur şehri Kahramanmaraş'ı yine aynı şekilde devam ettirmek. Devletimize ve milletimize bağlılığımıza herhangi bir şüphemiz, sıkıntımız yok. Halkı da öyle arkadaşlarımız da aynı şekilde. Çalışmalarımız burada polis ve vatandaş işbirliğiyle devam edecek.' diye konuştu.

Evli ve 3 çocuk babası olan İnci, Erzincan İl Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu.

Kaynak: AA