AK Parti Bursa İl Başkanı Torun Açıklaması

'22 Temmuz Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Bursa'da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz'.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, '22 Temmuz Cuma günü S ayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ErdoğanBursa'da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz' dedi.

Torun, aylık olağan belediye başkanları ve ilçe başkanları toplantısı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programının henüz taslak olduğunu belirterek, program netleşince kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

'22 Temmuz Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ErdoğanBursa'da ağırlanacak olmanın heyecanını yaşıyoruz' diyen Torun, şunları kaydetti:

'Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünkü müşterek toplantımızın en önemli konusu da Sayın Cumurbakanımızın Bursa'ya gelecek olması. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı henüz taslak halinde, netleşmedi. Öğleden sonra Bursa'ya gelecekler. Valilik makamını ziyaret ettikten sonra 16.30, 17.00 civarında 15 Temmuz Demokrasi Meydanında eski adı Fomara Meydanında toplu açılış töreninde tüm Bursalılara seslenecek. Akabinde akşam üzeri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin oğlu Ömer ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay'ın kızlarının düğün cemiyetine katılacak. Arada bir iki program daha olabilir ama temel olarak program böyle.'
Kaynak: AA