İzmir'de Faciadan Dönüldü

İzmir’in Bornova ilçesinde, konteynere çarpan Evka-3 Fahrettin Altay seferini yapan metronun vagonunun devrildiği anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İzmir'de Faciadan Dönüldü
Edinilen bilgiye göre, Bornova ilçesinde, Evka-3 Fahrettin Altay seferi yapan metronun vagonlarından birinin devrilmesi sonucu facianın eşiğinden dönüldü. Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Metro hattının yanında çalışan işçilerin forkliftle konteyneri taşıdığı esnada seyir halindeki metro, kendi sahasına giren konteynere çaptı. Can pazarının yaşandığı kazada, en öndeki vagon çarpmanın etkisiyle raydan çıkarak devrildi. Feci olayda, vagon içerisindeki yolculardan 12 kişi hafif şekilde yaralandı.

VAGONUN DEVRİLME ANI KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan, Evka-3 Fahrettin Altay seferini yapan metro vagonunun devrildiği anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, işçilerin forkliftle yükleme yaptığı ve metro sınırına girdiği kaydedilirken, seyir halindeki metro konteynere çarpıyor. Bu sırada raydan çıkan en öndeki vagon ise çarpmanın etkisiyle devriliyor. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameraları tarafından an be an kaydediliyor.

Kaynak: İHA