16 Yaşındaki Çocuk Son Kurşunu Kendisine Sıktı

Aydın’da dün gece meydana gelen kavgada, komşu köyün gençleri tarafından darp edilen bir genç önce silahla kavga ettiği kişileri kovalayıp havaya ateş açtı, ardından tabancadaki son mermi ile de kendisini vurdu.

16 Yaşındaki Çocuk Son Kurşunu Kendisine Sıktı
Acı olay Aydın Efeler İlçesi’ne bağlı İmamköy Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre anne-babası ayrı yaşadığı için İmamköy’deki akrabasının yanında yaşayan 16 yaşındaki Ali K. ile komşu köyün gençleri arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. İddiaya göre kavgada yalnız kalan ve gururu incinen Ali K. olaydan sonra bir yakının evinde sakladığı tabancayı alıp köyden komşu köye doğru ateş ederek yürümeye başladı.

Silah seslerini duyan köylülerin ikna çabaları ve kendisini yakalayarak durdurmak istemelerine karşı çıkan 16 yaşındaki Ali K. köy mezarlığı yanında birkaç el daha ateş ettikten sonra tabancadaki son mermi ile de kendini vurdu.

Kanlar içinde yere yığılan genci kurtarmak için 112 Acil Servis ekipleri seferber oldu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, 16 yaşındaki Ali K.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İHA