Foça Emniyet Müdürü Uğurtaş Göreve Başladı

Eylül 2015 atamaları ile Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Yasin Uğurtaş görevine başladı. Uğurtaş, mesai arkadaşları, ilçedeki tüm kamu ve sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların işbirliği ile Foça’da var olan sakin ve huzurlu yaşamı daha da iyiye taşımaya çalışacaklarını söyledi.

Foça Emniyet Müdürü Uğurtaş Göreve Başladı
Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Yasin Uğurtaş, “Foça’ya hizmet etmeye geldim. Bu ilçede yaşayan herkesle birlikte hareket edeceğiz. Öncelikle yasaların bize vermiş olduğu asayişi temin görevini başarıyla yerine getireceğiz. Sonra sosyo-ekonomik öncelikleri dikkate alarak güzel şeyler yapacağız. Usulün esastan önce geldiğini herkese hatırlatarak nezaket içerisinde bu şirin kasabayı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün biz varız, yarın başkaları olacak. Kanunların bize verdiği görevleri yetkilerimiz dahilinde en iyi şekilde yapacağız” dedi.

Foça’yı kent olarak çok beğendiğini, burada çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yasin Uğurtaş 41 yaşında ve Samsun doğumlu. İlk ve orta okulu Ordu’da, liseyi Samsun’da okudu. 1997 yılında Ankara Polis Akademisi’nden mezun oldu. Çorum ve Artvin’in Hopa ilçesinden sonra atandığı İzmir’de 10 yıldır görev yapıyor. Evli ve ikiz çocuk babası olan Uğurtaş, eski emniyet müdürü Yunus Çakmak’ın Beydağ ilçesine atanmasının ardından Karşıyaka Emniyet Müdür Yardımcısı iken Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Kaynak: İHA