AK Parti İl Başkanı Çetin Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı İl Başkan Abdurrahman Çetin, “Nefret ve kin aşılamaya çalışanlar geçim derdinden anlamazlar” dedi.

AK Parti İl Başkanı Çetin Gazetecilerle Bir Araya Geldi
AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle parti binasında bir araya geldi. Gazetecilerle bir süre sohbet eden Çetin, “Bugün ülkemizde gelişen olaylar sonucu barış ve huzuru sağlama uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Mahsun vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize yapılan saldırıların bir an önce durması gerekmektedir. Dünyada ve bölgede büyük bir devlet olduğumuzu unutmamak gerekiyor. Hızla gelişen ve büyüyen bir ülke olmamız bize düşman olan her kesimi rahatsız etmektedir. Bu nedenle iç kargaşa ve kaos ortamını oluşturmak için ellerinden gelen her türlü şer odaklarını harekete geçirmeye çalışıyorlar. Bunlara alet olmamak lazım. Unutmayalım ki bunlara alet olan herkes zarar görüyor. Vatandaşın iş yapamaz duruma gelmesi kime fayda veriyor? Sayın devlet büyüklerimizin çağrılarına iyi kulak vermemiz lazım. Nefret ve kin aşılamaya çalışanlar milletin geçim derdinden anlamazlar. Bir yandan evi olmayan vatandaşına ev veren, fakir vatandaşına gıda veren, bakıma muhtaç vatandaşına aylık maaş veren AK Parti hükümetimiz, diğer yandan vatandaşın elindekini almaya çalışan bir taraf vardır. Şimdi vatandaşımıza sormak lazım, siz kimden yana olmalısınız?” şeklinde konuştu.

İnsanların artık ilaç kuyruklarında olmadığını ifade eden Çetin, “Bakın artık hiç kimse ilaç kuyruklarında değildir. Herkesin evine aylık para giriyor. Çiftçimize her ektiği ürün için teşvik paraları veriliyor. Mazot parası veriliyor, süt üreticisi için ayrı para veriliyor, koyun- keçi parası veriliyor, damızlık sığır parası veriliyor, damızlık koç veriliyor, evinde sakat olana para veriliyor, sakat bakıcısı olarak görünen aynı ev bireyine ayrı para veriliyor, bedava ameliyat yapılıyor, bedava diş tedavisi yapılıyor, parasız ilaç veriliyor, parasız doktora muayene olunuyor, sağlık güvencesi olmayan herkese sağlık hizmeti parasız veriliyor, isteyen istediği yerde hastaneye gidip parasız muayene oluyor, daha birçok hizmet sayabilirim” dedi.

Yeni bir seçim sürecine girdiklerini belirten Çetin, “Şimdi yeniden bir seçim sürecini hep beraber yaşayacağız. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın çok iyi düşünmesi lazım. Vatandaş iradesine hep saygılı olduk. Ama şunu da unutmamak lazımdır ki yukarıda saydığım hizmetleri getirene bakalım, ona göre de irademizi kullanalım. Duygusal, sazlı sözlü içi boş söylemlere aldanmayalım” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA