Aras Kargo Ve Anadolujet, Yolcuların Yükünü Hafifletiyor

Aras Kargo ile AnadoluJet iş birliğinde düzenlenen "Bagajınız Kapıda" kampanyası ile yolcu bagajları 19 TL'den başlayan fiyatlarla Aras Kargo tarafından adresten alınıp adrese randevulu teslim ediliyor.

AnadoluJet'ten yapılan açıklamaya göre, Aras Kargo iş birliğiyle Temmuz 2015 itibarıyla yolcuların yükü hafifliyor. AnadoluJet yolcuları "Bagajınız Kapıda" kampanyası kapsamında bagaj taşıma derdinden kurtuluyor. 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında 10 desi/kilograma kadar olan tüm yolcu bagajları 19 TL karşılığında Aras Kargo güvencesiyle taşınıyor. Daha büyük bagajlar için ise 10-20 desi/kilogram arasında 29 TL, 20-30 desi/kilogram arasında 39 TL, 30-40 desi/kilogram arasında 49 TL ve 40-50 desi/kilogram arasında 59 TL tutarında ücret talep ediliyor.

Kampanya dahilinde randevulu olarak adresten alınan bagajlar, yine randevulu olarak adrese teslim ediliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen AnadoluJet yolcularının 3848'e ücretsiz SMS göndermesi yeterli oluyor. Yolcular, telefonlarına gelen şifre ile "araskargo.com.tr" web sitesinden, 444 25 52 numaralı Aras Kargo çağrı merkezinden ya da Aras Kargo şubelerinden kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Alınan şifre ile tüm yurt içi gönderilerde kampanyalı fiyattan yararlanılıyor. Kampanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve yurt dışı gönderileri kapsamıyor.

Kaynak: AA