Altındağ'ın Yeni Gözdesi Beşikkaya Mahallesi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte her geçen gündaha değerli bir hale gelen Altındağ’da, yatırımlar göz dolduruyor.Vatandaşların yaşantısını kolaylaştırıp, sosyal hayatın kapısını aralayacak bu yatırımlar, bölge halkı tarafından da tam not alıyor. Beşikkaya Mahallesi’nde yapımı süren okul, kütüphane, sağlık ocağı ve cami bu yatırımların başında geliyor.

Altındağ'ın Yeni Gözdesi Beşikkaya Mahallesi
“BU YATIRIMLARLA ALTINDAĞ DAHA ÇOK DEĞER KAZANIYOR”.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’nde yapımı süren yatırımlar hakkında konuştu.

Bölge halkının daha rahat bir yaşama kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını ifade eden Tiryaki, değişimin devam edeceği müjdesini verdi. Başkan Tiryaki, büyük zorluklar çektiklerini, buna rağmen Altındağ’daki değişimi ve dönüşümü sağlam temeller üzerine kurduklarını belirterek “Bu yatırımlarla Altındağ daha değerli bir hale geliyor” dedi.

Sadece fiziki değil sosyal dönüşüm için de projeler ürettiklerine dikkat çeken Tiryaki, değişimi Altındağ’ın her bir noktasına taşıyacaklarını dile getirdi.

ALTINDAĞ’IN YENİ GÖZDESİ BEŞİKKAYA MAHALLESİ…

Beşikkaya Mahallesi’ne yatırım üstüne yatırım yapılıyor. Altındağ’ın gelişen yüzüne Beşikkaya Mahallesi de ayak uyduruyor. Altındağ Belediyesi tarafından bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Beşikkaya Mahallesi’nde yapımı süren 32 derslikli bir okul, kütüphane, sağlık ocağı ve cami bu ihtiyaçların giderilmesindebaşrol oynuyor. Altındağ Belediyesi, bölgeye kazandıracağı 32 derslikli bir okul ve kütüphaneyle eğitime verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor. Bu yatırım sayesinde bilinçli bir neslin temelleri atılıyor.

HİZMET VATANDAŞIN AYAĞINA GELİYOR

Altındağ Belediyesi, hizmeti vatandaşın ayağına getirirken Beşikkaya Mahallesi yeni bir sağlık ocağınada kavuşuyor. Özellikle yaşlılar ve çocuklar, sağlık hizmetlerinden artık kolay bir şekilde faydalanacak. İlçede mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi’ne de bir cami inşa ediyor. Bölgeye yapılacak olan cami inşaatı hızla yükseliyor. Alt taraflarında hiçbir dükkânın yer almayacağıcamide, vatandaşlar ezan okuduğunda rahatlıkla abdest alıp ibadetlerini yerine getirebilecek.
Kaynak: İHA