Erbaa'da Festival Heyecanı

Erbaa Belediyesi tarafından bu yıl 22.’si düzenlenecek olan Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri için geri sayım başladı.

Erbaa'da Festival Heyecanı
Tokat’ın Erbaa ilçesinde 22 Temmuz’da başlayacak ve 5 gün sürecek olan festivalde ünlü sanatçılar sahne alacak. Yayla etkinliklerinin yer almayacağı festivalin büyük bir bölümü Park Vadi’de gerçekleşecek. Festivalde ilk günü Cumhuriyet Meydanı’nda Kolpa grubu sahne alacak. 23. Temmuz’da Retrobüs ve Özgür Akdemir’in konuk olacağı Erbaa etkinlikleri 24 Temmuz günü Latif Doğan’ın sahneye çıkacağı konserle devam edecek. Konserlerin yanında animasyonlar, yemek yarışmaları, oyun gurupları, model uçak ve motokros gösterileri ile eğlence doruğa çıkacak. 25 Temmuz Cumartesi günü ünlü sanatçı Gökçe’nin sahne alacağı etkinliklerde final akşamı ise Murat Dalkılıç konser verecek.

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, geçen yıl Gazze’de yaşananlar sebebiyle iptal ettikleri etkinlikleri bu yıl yapacaklarını ifade ederek, “Eskisi gibi üç günlük bir etkinlik yapmayacağız. Festivalimiz beş gün boyunca sürecek. Daha önceden bu etkinliklerin üçüncü günü yaylaya çıkılıyordu artık yayla olmayacak. Bunun yerine bazı organizasyonları Park Vadi’ye kaydırdık. Bütün konserlerimizi genişlettiğimiz Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağız. Gökçe, Kolpa, Latif Doğan ve Murat Dalkılıç gibi önemli sanatçılar beş gün boyunca vatandaşlarımıza unutulmaz bir festival yaşatacak. Gurbette yaşayan çok sayıda vatandaşımız bu etkinliklere katılacağını bildirdi. Bütün Erbaa’nın heyecanla beklediği 22. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri 22 Temmuz Çarşamba günü başlayacak" dedi.

Erbaa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Uzun ise sanatçı Latif Doğan’ın “Sevgili Tokat Erbaalılar 24 Temmuz’da buluşmak dileğiyle. Sizleri seviyorum” şeklindeki sözlerini sosyal medya üzerinden paylaştı.
Kaynak: İHA