Burhaniye Anadolu Lisesinde 44. Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Anadolu Lisesinde,188 öğrenci için düzenlenen mezuniyet töreninde büyük coşku yaşandı. Belediye Başkanı Necdet Uysal ile Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç’ın da katıldığı mezuniyet gününde dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, şarkılar söylendi ve kepler havaya atıldı.

Burhaniye Anadolu Lisesinde 44. Mezuniyet Coşkusu
Okul bahçesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Müdür Bayram Eroğlu, 44. mezuniyet gününde 188 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Törene katılanlara da teşekkür eden Müdür Eroğlu,”Sizlere gelecek yolunda mutluluklar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Okul birincisi Mehmet Gücü de, konuşmasında kendilerine emek veren öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ettiklerini söyledi.

Mehmet Gücü, yaş kütüğüne plaket çakarken, Gücü’nün ödülünü de Belediye Başkanı Necdet Uysal verdi. Başkan Uysal, kendisinin okulunu birincilikle bitirmediğini ve belediye başkanı olduğunu anlattı ve okul birincisi Mehmet Gücü’yü çok yüksek makamlar da görmek istediğini söyledi.

İkinci olan Aybüke Sultan İnce ve üçüncü olan Halil İbrahim Akbaş’ın ödülünü de Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç verdi. Bu arada, okuldan 1974 yılında mezun olan Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç da, kısa konuşmasında mezun olan gençlere başarılar diledi. Bazı öğrenciler, şarkılar seslendirirken, Öğretmen Sami Kızılçık’ın anonsları ile sahneye gelen öğrencilere başarı belgelerini de sınıf öğretmenleri verdi. Törenin sonunda konuklara pilav ayran ikramı yapıldı.
Kaynak: İHA