Muhterem Nur canlı yayında ağladı

Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur katıldığı bir programda gözyaşlarına boğuldu...

Muhterem Nur canlı yayında ağladı
Muhterem Nur canlı yayında ağladı
Show TV'de yayınlanan Alişan'la, Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil adlı programa konuk olan Muhterem Nur iki yıl önce kaybettiği hayat arkadaşı Müslüm Gürses''le olan anılarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

'Keşke Müslüm'den bir çocuğum olsaydı' diyen Muhterem Nur 'Keşke benden ayrılsaydı da üzüntülere gark olsaydım ama o yaşasaydı Müslüm yaşamayı hak eden bir insandı' dedi.

Müslüm Gürses'e olan sevgisini anlatırken gözyaşlarına boğulan Muhterem Nur stüdyoda bulunan seyircilere duygusal anlar yaşattı.

EVE GELECEK ZANNEDİYORUM


Müslüm'ü hiç kimse benim kadar sevmedi onun her şeyini seviyordum çok iyi bir insan kaybettim artık çok yalnız kaldım. Ailem var ama onlardan bile uzak yaşıyorum.

Onların dünyaları başka benim dünyam başka onları da sıkıntımla üzmek istemiyorum o yüzden yalnız yaşamak istiyorum.

Nereye gitsem saat sekizde evde oluyorum zannediyorum ki o gelecek alışkanlık oldu bana hiç bir yerde duramıyorum. Bazen kanallarda programları gösteriliyor eve dönecek zannediyorum ama döneceği yok...

KEŞKE ONDAN BİR ÇOCUĞUM OLSAYDI

Keşke Müslüm'den bir çocuğum olsaydı. Bir erkek çocuğumuz olacaktı ama 3,5 aylıkken karnımda öldü.

Müslüm'ün vasiyet edecek bir ailesi yoktu. Müslüm hiç bir zaman ölümü düşünen bir insan değildi ölümü düşünen bendim.

Ben hep ona Müslüm'cüm ben ölürsem sen kırkım çıkmadan birisini bul ama iyi birini bul derdim. Müslüm'ün yalnız kalmasını istemiyordum. Keşke benden ayrılsaydı üzüntülere gark olsaydım da o yaşasaydı Müslüm yaşamayı hak eden bir insandı.