Orhan Miroğlu, Şirin Payzın'a patladı

CNN TÜRK'te "Ne Oluyor?" programına konuk olan gazeteci-yazar Orhan Miroğlu, moderatör Şirin Payzın'ın algı operasyonu kokan sorularına isyan etti.

Orhan Miroğlu, Şirin Payzın'a patladı
Orhan Miroğlu, Şirin Payzın'a patladı
Star Gazetesi Yazarı Orhan Miroğlu, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu 'Ne oluyor' programına konuk oldu. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği programda Miroğlu, Payzın'a sorduğu sorular nedeniyle tepki gösterdi.

PAYZIN, YİNE ALGI OPERASYONU YAPTI
Payzın, İç Güvenlik Paketiyle ilgili çeşitli eleştirilerde bulunurken, hükümetin Şah Fırat operasyonunu PYD ile gerçekleştirdiğini öne sürdü. Payzın'ın bu sözlerine kızan Miroğlu 'PYD ile işbirliğini nereden biliyorsunuz Şirin hanım. Hükümet öyle bir işbirliğini reddediyor. Siz soruyu sorarken bir işbirliğini deklare ediyorsunuz. Bu doğru değil.' dedi.

SEBEBİ NE?

Miroğlu, 'Oradaki konuklarınız söylüyorlar. Türk halkı sokağa çıkmaktan hoşlanmıyor. Ya bu Kürt halkı niye sokağa çıkmaktan bu kadar hoşlanıyor acaba. Sebebi ne?' diye sordu. 'İsteyen sokağa çıkabilir' diyen Miroğlu, 'buna itirazım yok' dedi. 'Ama bu alan sonuç vermezse orada bulunan bir arkadaşımız diyor ki 'İyi sıhhatlar olsun devreye girer', iyi sıhhatlar olsun devreye girsin diye mi sokak hareketleri bu kadar meşrulaştırılıyor acaba?' dedi.

BENİ DİNLERKEN GÜLÜMSEMEYİN

Programın diğer konuğu Av.Can Atalay'ın gülmesi üzerine sinirlenen Miroğlu 'Bu ihale neden Kürtlere veriliyor? Müsaade edin susun biraz. Ben sizi dinledim. Siz de beni dinleyin.Beni dinlerken böyle gülümsemeyin. Çok ayıp ediyorsunuz. ' dedi.

GAZETECİLİK BÖYLE YAPILMAZ

Canlı yayında oldukça sinirlenen Miroğlu, Şirin Payzın'a da ' Bir daha da bizi algı operasyonları üzerinden yapılan programlara davet etmezseniz sevinirim. Kırmadım sizi ama sabahtan beri konuşulan bir şey yok. Gazetecilikte böyle yapılmaz. Vicdanla konuşmakta böyle olmaz. Ne madde okuyorsunuz bana. '

BEYAZ GAZETE


Orhan Miroğlu, Şirin Payzın'a patladı