'İntiharın Genel Provası' Canlandırıldı

Anadolu Üniversitesi’ne bağlı olan Tiyatro Anadolu tarafından sahnelenen “İntiharın Genel Provası” adlı tiyatro oyunu, Eskişehirli sanatseverlerce ilgiyle karşılandı.

'İntiharın Genel Provası' Canlandırıldı
Sırp kara mizah ustası Duşan Kovaçevic’in yazdığı ve çevirmenliğini Bilge Emin’in yaptığı oyunun yönetmenliğini Enis Yıldız, dekor tasarımını Tayfun Çebi, kostüm tasarımını Nalan Alaylı, ışık tasarımını Yüksel Aymaz, ışık uygulamasını Hüseyin Tokyol, Metin Anık, Bilal Çetinkaya ve Ramazan Diri, müziğini ise Furkan Aktakka yapıyor. “İntiharın Genel Porvası” adlı tiyatro oyununun oyunculuklarını ise Berk Kırlak, Esen Poyraz, Ozan Karaahmet ve Simten Demirkol üstleniyor.

OYUNDA BİR KİŞİNİN İNTİHARA KALKIŞMASI ANLATILIYOR

Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Oda Tiyatrosu Salonu’nda gösterilen oyunda, mutsuz ve borçları yüzünden her şeyini yitirmiş bir adamın Tuna Nehri üzerindeki bir köprüde intihara kalkışması ve başkaları tarafından engellenmesi ile başlıyor. Kendisine verilen vaatler ve onu engelleme çabaları adamın tüm problemlerini çözecek gibi görünüyor ancak hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ve çok daha büyük sorunların bundan sonra başlayacağı ortaya çıkıyor.

İki perdeden oluşan ve sanatseverler tarafından da oldukça beğenilen "İntiharın Genel Provası" adlı tiyatro oyununun Nisan ayına kadar devam edeceği belirtildi.
Kaynak: İHA