Haluk Levent'ten Anlamlı Konser

Sanatçı Haluk Levent, Suriye’deki savaş nedeniyle Almanya’ya göçen sığınmacılara destek için konser verdi. Levent, konserden elde edilen gelirin büyük bir kısmını Mülteci Yardımlaşma Derneğine bağışlayacak.

Haluk Levent'ten Anlamlı Konser
Sanatçı Haluk Levent, Suriye’deki savaştan nedeniyle Almanya’ya sığınan mülteciler için konser verdi. Levent’i dinlemek için bilet alan yaklaşık Bin 200 kişinin yanı sıra yüzlerce mülteci de konser alanında misafir edildi. Levent’in, bilet gelirlerinin önemli bir kısmını Kültür Merkezinin Mülteci Yardımlaşma Derneği’ne bağışlayacağı öğrenildi.

Dietrich-Keuning-Haus Kültürmerkezi’nde gerçekleşen konserde yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Levent, sevilen şarkılarını seslendirerek sevenlerini coşturdu. Levent, Arapça olarak yazdığı Filistin şarkısını seslendirirken de salonda büyük alkış aldı.

Levent, konserde, "Arkadaşlar ister hükümet yanlısı ister muhalifi olun, olay Türkiye’nin dış politikasının beğenilip beğenilmemesi konusu değil. Olay artık bir insani olay. Hepimiz onların elinden tutmak zorundayız. Savaştan kaçan aileleri cezalandırmanın hiç bir kitapta yeri yok. Lütfen onlara kucak açalım" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA