Aynur Doktoru Binler Uğurladı

Samsun’da çalıştığı hastanede sekreterinin eski kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Aynur Doktoru Binler Uğurladı
Bir özel hastanede görevi başındayken öldürülen 49 yaşındaki Opr. Dr. Aynur Dağdemir için Samsun Büyük Camii’nde cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına binlerce kişi katıldı.

Annelerinin cenazesinde ayakta durmakta zorlanan Aynur Dağdemir’in ikiz kızları tıp fakültesi öğrencisi olan Tuğçe Dağdemir (23) ve hukuk fakültesi öğrencisi olan Başak Dağdemir (23), yakınlarının destekleri ile güçlükle ayakta durabildi. Acılı eş OMÜ Tıp Fakültesi’nde görevli Prof. Dr. Ayhan Dağdemir ise cenaze töreninde metanetini korumaya çalıştı.

“KIZIMIN FOTOĞRAFINI SON BİR KEZ ÖPMEK İSTİYORUM”

İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra helallik alındığı sırada ise ikiz kız kardeşler gözyaşlarına hakim olamadı. Aynur doktorun cenazesi, kılınan namazın ardından omuzlara alındı. Tabuta sarılarak ağlayan anne Aysel Gökpınar, “Kızımın fotoğrafını son bir kez öpmek istiyorum” dedi.

Aynur doktorun cenaze namazına Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, kamu ve özel hastanelerin başhekimleri, hastane çalışanları, akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

Aynur doktorun cenazesi, Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.
Kaynak: İHA