AK Parti'de İstişare Toplantısı

Ak Parti Ardahan İl Başkanlığı istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti'de İstişare Toplantısı
Toplantıya, Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ak Parti il başkanı Yusuf Demirci, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, İl ve İlçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Milletvekili Atalay, toplantıda yaptığı konuşmada 1 Kasım seçimlerinde Ak Partiye destek veren herkese teşekkür ederek şöyle devam etti; 7 Haziran seçimlerinde ülkenin önünü Karadeniz yaylalarında araçların önünü kesen kesif sis gibi bir belirsizlik, pusu kesmişti. Hiç kimse önünü göremez olmuştu. Ne yatırımcı, ne siyasetçi, ne bürokrat bu ülkenin geleceği ne olacak? Herkes bu sorunun cevabını düşününce el frenleri çekildi, kontak kapatıldı ve herkes kara kara düşünmeye başladı.

7 Haziran seçimlerinden sonra kendi ifadeleriyle %60’lık blok fos çıktı. Dağlar kadar ağır olan yükümlülüklerden, sorumluluklardan kaçındılar, yerimiz dar oynayamayız dediler. Yer verdik yerimiz dar demeye başladılar. Bırakın kafalarını, bedenlerini, ellerini tırnaklarını dahi memleket için taşın altına sokmadılar. Uzun süren koalisyon görüşmeleri sonuçsuz kaldı ve Anayasanın gereği kurulan seçim hükumetine de üye vermemekle kendilerinin esasında bu memleket için bir dertlerinin, kaygılarının, davalarının, sevdalarının olmadığını gösterdiler. Milletimiz de bunu gördü ve 1 Kasım seçimlerinde de hak ettikleri cevabı verdi. Milletimiz % 41 oyla 7 Haziranda birinci parti olarak seçmiş olduğu Ak Partiyi 1 Kasım’da tek başına, iş başına Ak Partiye daha fazla detek verdi. Çünkü 12 yıl boyunca Ak Parti’nin yapmış olduklarını görmüş, yaşamış, Ak Parti’nin gerek çalışmalarından, gerek ideallerinde, gerek söylemlerinde güvenilir olduğunu bir daha ıspatlarcasına halk 1 Kasım’da herkesi şaşırtan bir destek vererek son 1000 yılın Selahaddin Eyübileri gönderdi. 7 Haziranda sevinçlerinden dolayı havai fişek patlatan düşmanları 1 Kasım’da hüngür hüngür ağlattı. Bu millet gerçekten büyük ve aziz bir millet, memleketin dara düştüğü her an, her evrede kendisinden bekleneni yapmış ve rüştünü ispatlamıştır.’’ Şeklinde konuştu.

Atalay konuşmasının sonunda İl ve İlçe teşkilatına başarılı seçim çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA