Silifke Belediyesi Ve Pirireislions Kulübü'nden Eğitime Destek

Silifke Belediyesi ve İçel PirireisLions Kulübü işbirliğiyle, Gülümpaşalı İlkokulu’nda yapılan yenilik ve çevre düzenleme çalışmaları, öğretmenleri olduğu kadar öğrenci velilerini de memnun etti.

Silifke Belediyesi Ve Pirireislions Kulübü'nden Eğitime Destek
Silifke Belediyesi şehir merkezi ve kırsal mahallelerdeki okullara imkanları dahilinde destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda okula yeni bir park kazandırıp, bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiren Silifke Belediyesi, mahalle sakinlerinin takdirini topladı.

Ayrıca 8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü nedeniyle İçel PirireisLions Kulübü tarafından ‘Bizim Köy’ Projesi kapsamında Gülüm Paşalı İlkokulu’nun çatı tadilatı yapılarak, kız ve erkek tuvaletleri yenilenip, okulun iç ve dış badanası ile ihtiyacı olan öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı da gerçekleştirildi.

Kulüp yönetimini ve öğretmenleri ziyaret ederek, eğitime katkı sunan herkese teşekkür ettiğini belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Her zaman eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz. Eğitime yapılan yatırımların hiçbir zaman boşa yapılan yatırımlar olmadığını her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmeleri için daha çok çalışmalıyız. Silifke Belediyesi olarak okullarımıza imkanlar dahilinde destek olmayı sürdürüyoruz. İçel PirireisLions Kulübü’ne de yapmış olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ülkenin geleceğinin iyi yetişmiş insanlarla belirleneceğini belirten İçel PirireisLions Kulübü Başkanı Enis Şayan ise, “Ülkemizin geleceği iyi yetişmiş insanlarla mümkündür. Buda iyi eğitim alan çocuklarımızın elindedir. Sağlıklı, bilgili ve kültürlü bir toplum için çok çalışmalıyız. Hedefe giden yol eğitimden geçiyor. Çocuklarımız ne kadar nitelikli yetiştirilirse Türkiye elbette ki dünyada daha güçlü bir konuma sahip olacaktır. Onun için en kutsal ve en iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Eğitimde çoğu alanlarda ihtiyaçlar mutlaka bulunmaktadır. Kulüp olarak ihtiyaç duyulan okullarımızın ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA