Milletvekilleri Ve Belediye Başkanı Oturakçı Pazarı Esnafıyla Buluştu

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, tarihi Oturakçı Pazarı esnafıyla buluştu.

Milletvekilleri Ve Belediye Başkanı Oturakçı Pazarı Esnafıyla Buluştu
Sabahın erken saatlerinde Oturakçı Pazarı esnafıyla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Halil Fırat ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu sohbet edip, sorunlarını dinledi; 1 Kasım seçiminde destek ve dualarını istediler.

1 Kasım’da yapılacak olan seçimin Türkiye’nin istikbal ve istiklal seçimi olarak gördüklerini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; “1 Kasım’ı kendi kaderimizi tescil edecek tarih olarak görüyoruz. Bugün sabahın erken saatinden itibaren tarihi Oturakçı Pazarı esnafımızla bir araya geldik. Çok samimi bir ortamda sohbet ettik. Onların sorunlarını dinledik, onların bize söylemek istediği görüş ve önerilerini dinledik. Hangi eli tuttuysak, hangi esnafımızın yanına girdiysek hepsinin ortak derdinin ülkemizde huzurun, barışın ve istikrarın sürmesinden yana olduklarını gördük. Çünkü 7 Haziran seçimi sonrası ülkemizde yaşananları halkımız çok iyi şekilde idrak etti. 7 Haziran seçimi sonrası milletimizin verdiği mesajı çok iyi algıladık. Muhalefet partilerinin milletin verdiği mesajı anlayamadıkları da buradan çok net anlaşılıyor. Görevden kaçan Devlet Bahçeliyi MHP’li kardeşlerim çok iyi gördü. Aynı şekilde 80 milletvekili çıkararak meclise giren ve gücünü milletten değil de terör örgütünden aldığını çok açık ve net bir şekilde ifade eden ve adeta Ülkeyi yangın yerine çevirmeye çalışan HDP’nin de siyasetini gördü. Bu üç siyasi partinin millete rağmen sorumsuz bir şekilde davrandığını, bırakın koalisyon hükümetini kurmayı, Anayasa’nın mecbur kıldığı Anayasal Hükümetten dahi kaçtılar. AK Parti’de bunlar gibi ben Anayasal Hükümette yokum deseydi ülkenin halini o zaman düşünün. Ülkenin üç dört ay içerinde ne sıkıntılar yaşadığını ve 1 Kasım seçimi sonrası Allah muhafaza aksi bir durum yaşanırsa ülkenin ne hale geleceğini düşünmek bile istemiyorum. Bu seçim olmak yada olmamak mücadelesi kadar değerli bir seçim. İnançlarımızla değerlerimizle ya var olacağız yada Allah muhafaza bu kazanımlarımız tehlikeye düşer. O nedenle gittiğimiz her yerde 1 Kasım seçiminin önemini anlatıyoruz, 1 Kasım seçiminin İstiklal ve İstikbal mücadelesi kadar önemli olduğunu ifade ediyoruz. Zaten halkımızın çoğunluğu bunun çok iyi farkında. Bu benim şahsi meselem değil bu ülke meselesidir. Bu dava hepimizin ortak davasıdır. Bu mücadele Milletin mücadelesidir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA