Altunyaldız, İş Adamlarının Misafiri Oldu

AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, seçim çalışmaları kapsamında, Pazartesi meşvereti adıyla toplanan iş adamlarının misafiri oldu.

Altunyaldız, İş Adamlarının Misafiri Oldu
Konya Stadının Arena Lokantasında her kesimden iş adamın bulunduğu yemeğe katılan Altunyaldız, sadece AK Partililerin değil, böyle zamanlarda toplumun bütün kesimlerinin bir araya gelmesinin parti yöneticilerine de örnek olacağını söyledi.

Altunyaldız, 1 Kasım seçimlerinin her ne kadar bir seçim gibi gözükmesine rağmen son derece önemli bir dönüm noktası olacağını vurguladı. Gezi olayları sonrası yaşanan bir dizi yıkıcı olayın asla tesadüf olmadığını, planlı, sistemli bir ihanet çemberiyle kuşatma altına alınmaya çalışılan bu ülkenin tarihin bazı dönemlerde olduğu gibi güçlenerek çıkacağını belirten Ziya Altunyaldız, bu yürüyüşün durmayacağını, yeni Türkiye’nin Müslüman coğrafyada taşıması gereken sorumluluk anlamında durmaya, tökezlemeye hakkı olmadığını söyledi.

Vatanın her köşesinde düşünen tüm beyinlerin, vatan sevgisiyle dolu tüm yüreklerin asla görevlerini ihmal etmemesi gerektiğini özellikle vurgulayan Altunyaldız, ekonomideki büyük dönüşümün, küresel oyun kuruculara bir ders olduğunu, bu hızla giden bir Türkiye’nin dünya çapında oyun kuruculuk anlamında bir rol üstlenmesinden çekinen küresel güçlerin gizli servis savaşlarıyla 1 Kasım öncesi algı operasyonlarına giriştiklerini, aziz milletimizin sağduyusu ile bunların farkında olacağını ve asla bu düşmanca girişimlerin devlet-millet el ele işbirliği ile sezgiyle, gayretle önünün kesileceği görüşlerine yer verdi.
Kaynak: İHA