Tütüncü, Öğrencilere Okul Forması Dağıtmaya Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak’ta iki okulda 671 öğrenciye forma dağıttı,

Tütüncü, Öğrencilere Okul Forması Dağıtmaya Devam Ediyor
Kepez Belediyesi’nin, öğrencilere okul forması hediye edilmesi projesi, Varsak bölgesindeki Karşıyaka ve Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut İlkokulu’nda devam etti. Okul forması dağıtım törenlerinde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz belediye olarak eğitime önemli destekler veriyoruz. Bundan dolayıdır ki, 7 yıl boyunca okullarımız eğitim imkânlarımız belli bir seviyeden artık takdir edilecek belli bir seviyeye doğru geldi. Gerek yeni okulların yapılması konusunda gerek eğitim ve öğretim imkânlarının daha da güçlendirilmesi konusunda, her zaman eğitimin yanındayız. Eğitime önem verirsek ülkemizin geleceğini, ülkemizin yarınlarını çok daha aydınlık hale getirebiliriz” dedi.

Varsak Karşıyaka İlkokulu öğrencilerine yeni okul binası müjdesi de veren Başkan Tütüncü, okula ek bina yapılması için gerekli çalışmaları başlattıklarını belirtti.

671 ÖĞRENCİYE BİN 342 FORMA

Tütüncü, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Alanay, Mustafa Özsoy ve mahalle muhtarlarıyla öğrencilere formalarını hediye etti. Tütüncü, törenin ardından bir araya geldiği öğretmenlerle sohbet etti, isteklerini dinledi.

Her iki okulda 671 öğrenciye yazlık ve kışlık olmak üzere bin 342 adet okul forması dağıtıldı.
Kaynak: İHA