Adıyaman'da Aralarında Husumet Bulunan Aileler Barıştırıldı

Gerger ilçesinde aralarında husumet bulunan Arslan ve Aksoy aileleri, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ın girişimleriyle barıştırıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile birlikte ilçeye geldi.
Vali Demirtaş, Kaymakam Ömer Bilgin'i ziyaret ederek ilçede davam eden çalışmalar hakkında Bilgin'den bilgi aldı.
Vali Demirtaş, daha sonra 3 gün önce yaşanan kavga nedeniyle aralarında husumet başlayan Arslan ve Aksoy ailelerinin ileri gelenlerini kaymakamlığa davet ederek taraflarla ayrı ayrı görüştü.
Yapılan görüşmeler sonucu, aileleri barışa ikna eden Vali Demirtaş, tarafları bir araya getirerek barışmalarını sağladı. Vali Demirtaş, daha sonra her iki ailenin fertleriyle birlikte bir kahvehaneye giderek çay içti.
Ailelerin barışmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, her iki ailenin fertlerine teşekkür etti.
Gerger ilçe halkını çok sevdiğini belirten Vali Demirtaş, "Temennimiz bir daha buna benzer küskünlük ve kavgaların yaşanmamasıdır. Zaman kavga zamanı değil kardeşlik bağlarını güçlendirme zamanıdır" dedi.

Kaynak: AA