Kırşehir'e 10 Milyon Liralık Sağlık Yatırım Yapılacak

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, 2014 yılında kente 10 milyon liralık sağlık yatırımı yapmayı planlandıklarını bildirdi.

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, iktidarın öncelikli hedefinin vatandaşların sağlık hizmetini yerinden alması olduğunu ifade etti.

Sağlık alanında Kırşehir'e bir çok yatırım yapıldığını dile getiren Çalışkan, 2014 yılında bunlara yenisini eklemeyi planladıklarını vurguladı.
Çalışkan, şunları kaydetti:
"İhalesini yaptığımız Boztepe Yenidoğanlı Sağlık Evi ve 10 Yataklı Akpınar Entegre İlçe Hastanesinin yapımına en kısa zamanda başlanacak. Akçakent Aile Sağlığı Merkezi ve Kırşehir Halk Sağlığı İl Müdürlüğü binası ve Halk Sağlığı Laboratuvarı hizmet binasını 2014 yatırım programına aldık ve yakında ihalesini yapacağız. Bilindiği gibi Çiçekdağı Entegre İlçe Hastanesine başladık ve inşaatı hızla devam ediyor. Bütün bu sağlık yatırımları gerçekleştiğinde vatandaşlarımız artık kendi bölgelerinde sağlık hizmeti almaları kolaylaşacak ve başka bölgelere gitme ihtiyacı kalmayacak. Diğer yatırımlarla birlikte 2014 yılında Kırşehir'e 10 milyon liralık sağlık yatırımı planlıyoruz."
Kaynak: AA