Mhp Lideri Bahçeli Nevşehir'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Sandığa gitmeliyiz ve bugünkü siyasi iktidarı uyarmalıyız.

Mhp Lideri Bahçeli Nevşehir'de
Eğer uyarıyı kabul ederse mesele yok; Recep Tayyip Erdoğan hem kendini hem de AKP'lileri kurtarır'' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışına katıldı.

Burada vatandaşlara seslenen Bahçeli, "Sandığa gitmeliyiz ve bugünkü siyasi iktidarı uyarmalıyız. Eğer uyarıyı kabul ederse mesele yok; Recep Tayyip Erdoğan hem kendini hem de AKP'lileri kurtarır. Ama yok, 'Ben yoluma devam edeceğim, ben şuyum, buyum' deyip, külhanbeylik ayağına soyunup, omuzunu düşürüp, sağda solda gezerse memleketi felakete götürür. Bu millet delikanlıyı sever ama omzu düşüklerden huylanır ve hiç de itibar etmez. O sebepten dolayı sandığa gitmeliyiz ve bugünkü iktidarı uyarmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 64 günden bu yana gündeminin yolsuzluk ve rüşvet sorgulaması olduğunu kaydeden Bahçeli, ''Bu sorgulama halen devam etmektedir ve olmadık şeyler olmaktadır. Savcılar kıyılıyor, 8 bine aşkın emniyet görevlisi görevlerinden alındı ya da yerleri değişti. Bunların içerisinde emniyet müdürleri, şube müdürleri var, polis kardeşlerimiz var. Güneydoğu Anadolu'ya gönderiyorsun, orada mücadele veriyorlar, halen de veriyorlar. Şırnak'ta, Cizre'de polisten başka orada devletin başka bir görevlisini görüyor musun? Bu zahmeti çeken insanımız, yolsuzluk ve rüşvetin üzerine giderken bunları niye görevden alıyorsun, niye dağıtıyorsun, niye sorguluyorsun?'' diye konuştu.

Bahçeli şöyle devam etti:
"Kim ne diyorsa desin, eğer Türkiye'de bu tartışılıyor, medyada tartışılıyor, siyasiler arasında görüşülüyor ve vatandaşlar da buraya yönelmiş, dikkat çekiyorsa Sayın Başbakan, herkesi hain ilan etmenin, 'Bana darbe yapılıyor' gibi psikolojiye girmenin gereği yok"
Kaynak: İHA