Medcezir Son Bölümde Yaman'dan Mira'ya Sürpriz Yılbaşı Hediyesi!

Star TV'de bu hafta Medcezir severleri büyük bir sürpriz bekliyor. Medcezir'in sevilen ismi Serenay Sarıkaya'yı yeni imajı ile görme şansını bulacağız. Sevenlerinin karşısına Medcezir son bölümde esmer olarak çıkacak olan Mira'nın bu halini beğenecek miyiz bakalım?

Medcezir Son Bölümde Yaman'dan Mira'ya Sürpriz Yılbaşı Hediyesi!
Ekrana ilk geldiğini günden beri büyük bir heyecan ve sevgi ile takip edilen gençlik dizisi Medcezir'de bu hafta Mira esmer güzeli olarak karşımıza çıkıyor. Serenay Sarıkaya'nın büyük bir başarı ile ortaya çıkardığı karakter Mira, Medcezir son bölümde bu farklı görünümü ile herkesi şaşırtmayı hedefliyor.

Fenemon dizi Medcezir yeni bölümde bu hafta; büyük bir yara alan Yaman(Çağatay Ulusoy) hastanede ameliyat masasında büyük bir yaşam mücadelesei verecek. Yeni bölümde Mira(Serenay Sarıkaya) ise esmer hali ile ilgiyi tekrar üzerine toplamayı başaracak. Medcezir yeni bölümdeki sürprizleri ile tüm hayranları tarafından büyük beğeni toplayacak. Yaman ve Mira'nın aşk dolu sahneleri ise herkesi büyüleyecek. Yaman geçirdiği en zor zamanlarında, tedeavi gördüğü anlardaki baygın sürecinde Mira'nın hayatındaki en önemli şey olduğu bir kez daha kavrayacak. Medcezir 54. bölümde Yaman ve Mira'nın yaşadığı onca zorlu olay ikilinin aralarında ki aşkı daha da kuvvetlendirecek.

Medcezir 54. Son Bölümden Satır Araları İse Şöyle

medcezir

Yaman Hayata Tutunabilecek mi?
Yaman Selim'i kurtarmak için, hayatını ortaya koyar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Mira durumu öğrendiğinde artık Yaman'dan başka her şey anlamsızdır. Yaşamın kıyısında geçen saatler günler, bu aşkı daha da güçlendirecektir.

Yaman'ın yaşam mücadelesi verdiği günlerde, Nadir Baktıroğlu yeni senaryosunu devreye sokmuş, özgürlüğe açılan kapıyı sonuna kadar açmıştır. Dışarı çıktığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yaman'ın durumu ciddiyetini korurken Selim de yanından hiç ayrılmaz. Yaman ona sevgisini, canını ortaya koyarak ispatlamıştır.

Arafta geçen günlerde Yaman da Tozluderenin tozuyla Altınkoy'a savrulmasının gerçekten büyük bir şans olduğunu anlayacaktır. Mira'ya olan aşkı Yaman'ın mucizesidir.

Mira ise bu sene yeni yıla Yaman'la birlikte girmek için dualar eder...

Yılbaşı gecesi herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir, bu sürpriz hayatları değiştirir.

Medcezir
Yayın Günü: 26 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20.30