OMÜ Vakfı Koleji, Yeni Eğitim Öğretim Yılına Başladı

Ondokuzmayıs Üniversitesi Vakfı Özel İlköğretim Koleji, 2013-2014 eğitim-öğretim yılına düzenlenen törende ile başladı. Törene, OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Halis Ölmez, OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Muhammet Dervişoğlu, vakıf üyeleri ve veliler katıldı.

OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ölmez, öğrenci ve velilerin törene katılımından dolayı memnun olduklarını dile getirerek, "Rektörlük olarak vakfımızla dayanışma içerisinde çalışıyoruz. Okulumuzun inşaatı bitmek üzere. Yeni binamıza geçtiğimizde daha modern eğitim ve öğretim vereceğiz. Okul binasını hazır hale getiren ADEKA İlaç Sanayi'ye de çok teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun" dedi.

OMÜ Vakfı Özel İlköğretim Koleji müdür vekili Ali Bedirhan Özcan, ise "2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başladığı şu dakikalarda okula ilk kez adım atmanın heyecanıyla yüreği çarpan, tekrar okuluna, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklarımızın heyecanını yaşıyoruz" diye konuştu.

"Normal">1. sınıf öğrencileri hazırladıkları şiirleri okumalarının ardından uyum haftası sürecini başarıyla geçen öğrencilere belgeleri verildi.

Kaynak: AA