Polise Yakalanmamak İçin Zil Çalmak Da İşe Yaramadı

TRABZON - Trabzon'da bir otelde polisin geldiğini haber vermek için görevlilerin zil çalınmasına rağmen para karşılığı fuhuş yapan yabancı uyruklu 6 kadın yakalandı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, aldıkları ihbarlarda fuhuş yapıldığı ileri sürülen Çömlekçi Mahallesi'ndeki bir otele operasyon düzenledi.

Operasyonda, otelin çatı katında saklanan yabancı uyruklu kadınlar I.K, T.K, Z.D, J.N, S.B. ve I.B. gözaltına alındı.

İfadesi alınan kadınların, geçimlerini para karşılığı fuhuş yaparak sağlamak amacıyla Türkiye'ye geldiklerini, kaldıkları otelde müşterilerin odasına gidip fuhuş teklifinde bulunduklarını, tekliflerini kabul eden kişilerden her cinsel ilişki için 50 lira aldıkları söyledikleri belirtildi.

Kendilerine müşteri bulan otel görevlilerine 10 lira "yatak ücreti" verdikleri söyleyen kadınlar, polisin kontrol amacıyla otele gelmesi halinde otel görevlilerinin zili çalarak kendilerini uyardığını ancak zile rağmen yakalandıklarını ifade ettiler.

Bunun üzerine kadınlara suçta yardımcı olduğu öne sürülen otel görevlileri F.B. ile B.Ö. de yakalandı.

Yabancı uyruklu kadınlar, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek için Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edildi. F.B. ve B.Ö. ile ilgili işlemler devam ediyor.

Kaynak: AA